Când “păcănelele” îți iau mințile, sari la bătaie și furi

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din municipiul Huși, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de tulburarea liniștii și ordinii publice, în municipiul Huși.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit faptul că, la data de 19 noiembrie 2023, în interiorul unei săli de jocuri de noroc, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi lovit cu pumnii și picioarele un alt client și i-ar fi sustras o sumă de bani. 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 700 de lei, acesta nefiind recuperat. La data de 21 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. La data de 22 noiembrie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, instanța de judecată dispunând față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.