Băutura face victime, din nou! Un bărbat din Dumești și-a înjunghiat fiul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală din cadrul Poliției Orașului Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. 

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 67 ani, din Dumești, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce acesta și-ar fi înjunghiat fiul, în vârstă de 42 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 14 ianuarie, ora 21.00, în localitatea Dumești, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat fiul, lovindu-l cu un cuțit în zona abdomenului și a pieptului.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, suferind 2 plăgi tăiate, superficiale.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 15 ianuarie, poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.   Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.