Bârlădean, reţinut pentru tâlhărie

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat şi reţinut de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

În seara de 27 noiembrie 2016, în timp ce o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitatea de domiciliu, vorbind la telefonul mobil, a fost ajunsă din urmă de un bărbat. Acesta, prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat-o de telefon, după care a fugit din zonă. Ulterior comiterii faptei, bărbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casă de amanet telefonul sustras. Intermediarul şi-a oprit o parte din suma de 450 lei, obţinută în schimbul telefonului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad a fost identificat P. Ionuţ de 28 de ani, din municipiul Bârlad, care a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Prejudiciul creat prin comiterea tâlhăriei, aproximat la 1.250 lei, a fost recuperat de polițiști, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului, care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Parchetul a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.