Bârlad Value Centre – primul centru comercial din oraș va fi inaugurat în 30 Noiembrie

Branduri internaționale și naționale, primul Hypermaket Carrefour din județ,  zonă de food court cu un design deosebit, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe bârlădeni la primul centru comercial din oraș.

Primul centru comercial din Bârlad va fi inaugurat de către Prime Kapital, unul din principalii  dezvoltatori și investitori de pe piața imobiliară din România, cu activitate în Europa Centrală și de Est.  Bârlad Value Centre va găzdui o vastă selecție de magazine, menite să satisfacă toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață totală de aproximativ 20.000 mp. În plus, centrul comercial include primul hypermarket Carrefour din județul Vaslui, o zonă de servicii, o zonă de fashion, cafenele cu terase exterioare și un food court modern pentru ca bârlădenii să se poată bucura de experiențe cât mai plăcute. Bârlad Value Centre va fi punctul de atracție din oraș atât ca destinație de cumpărături, cât și ca locație de petrecere a timpului liber. Noul centru comercial va deservi orașul Bârlad și localitățile limitrofe și va crea astfel peste 600 de noi locuri de muncă.

Începând cu 30 Noiembrie, bârlădenii sunt întâmpinați cu o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, Hervis, Sinsay, C&A, Jysk, Noriel, Takko, Sportisimo,  New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Flanco, KFC, Spartan, Mesopotamia, Agroland și multe altele.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Bârlad Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.