Bărbat zvântat cu bătaia de trei consăteni

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reţinut trei bărbați, din comuna Puiești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 40 de ani, din localitatea Lălești, comuna Puiești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 14 februarie 2022, ora 19:30, cei trei bărbați, în vârstă de 36, 37 și 40 de ani, toți din localitatea Lălești, județul Vaslui, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public din localitate, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate Lălești, județul Vaslui, lovindu-l pumnii și picioarele.

Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vătămări corporale ce au necesitat 40 – 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 15 februarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii  au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.