Autoturism căutat în Grecia, depistat la Albița

Polițiștii de frontieră din P.T.F. Albița au depistat la controlul de frontieră un autoturism Kia Sorento căutat de autoritățile din Grecia.

În ziua de 29 iulie a.c., în jurul orei 14,00, la P.T.F. Albița/ județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, cetățeanul român Daniel L., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Kia Sorento.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența autoturismului, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul în cauză este semnalat ca fiind de ‘bun căutat pentru confiscare’, alerta introdusă de autoritățile din Grecia la data de 22.08.2015.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză cu suma de 6.300 euro, în luna aprilie a acestui an, de la o persoană fizică și că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este cautat de autorități sau implicat în vreun litigiu.

În cauza sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 28.350 lei, a fost reținut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.