Atac armat în California, mai mulți morți

Statele Unite se confruntau miercuri cu o nouă tragedie sângeroasă, după ce unul sau mai mulți indivizi au deschis focul asupra unei clădiri în care își au sediul serviciile sociale din San Bernardino, în California, făcând mai mulți morți, potrivit autorităților locale, citate de AFP.

Acest atac armat a avut loc la cinci zile după alt masacru într-un centru de planning familial din Colorado care a provocat furia președintelui Barack Obama și a relansat încă o dată dezbaterea asupra reglementării armelor de foc.

“Știu că sunt morți. Nu cunosc numărul acestora”, a declarat Olivia Bozek, una dintre purtătoarele de cuvânt ale biroului șerifului din comitatul San Bernardino, precizând că până în prezent “unul până la trei suspecți sunt urmăriți”.

Ea a precizat că nicio persoană nu a fost reținută.

Anterior, pompierii din San Bernardino au afirmat că au intervenit după o serie de informații potrivit cărora s-ar fi înregistrat 20 de victime într-un atac armat”, potrivit contului lor de Twitter.

În același timp, biroul șerifului din San Bernardino a precizat tot pe Twitter că sunt căutați unu până la trei suspecți.

Președintele Barack Obama a fost informat despre situație și a cerut să fie ținut la curent cu dezvoltarea evenimentelor, a anunțat un oficial de la Casa Albă.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.