Arestată după ce a furat un portofel și a scos bani de pe carduri

O femeie din municipiul Vaslui, județul Vaslui a fost reținută de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, bănuită de comiterea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 13 septembrie, aflată într-un magazin din zona Pieței Agroalimentare Traian din municipiul Vaslui, femeia a sustras portofelul unui lucrător comercial. Din portofel, autoarea și-a însușit o sumă de bani, mai multe acte și un card bancar. Ulterior, folosind cardul bancar, prin tranzacții repetate a retras peste 900 de lei de la un bancomat. În data de 14 septembrie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.