Apel umanitar: Ajutor pentru Ovidiu!

O familie din județul Vaslui mea trece printr-o mare încercare a vieții: Ovidiu, un tînăr de 15 ani, suferă de o boală progresivă, Distrofie Musculară Duchenne. El are nevoie de două operații la coloana vertebrală în Barcelona, fiindcă coloana s-a deformat atât de mult încât curând îi va presa plămânii și se va sufoca, operații ce costă 96.192euro. Familia face un apel disperat către toți cei care pot să ajute.

”Ovidiu, copilul nostru, este grav bolnav și are nevoie de operație la coloana vertebrală fiindcă s-a deformat atât de mult încât curând îi va presa plămânii și se va sufoca. Din păcate asta urmează dacă nu corectăm coloana, vă rugăm din suflet să ne ajutați să strângem 96.192 euro, să nu ne pierdem copilul. Nu mā pot gândi că el nu va mai fi cu noi, nu îl pot privi cum se degradează în fața noastră iar noi să nu putem face nimic. Singuri nu reușim, avem foarte mare nevoie de ajutor. Este o suma uriașă pe care nu am putea să o strângem nici într-o viață întreagă. Medicii din Barcelona de la spitalul Sant Juan de Deu ne așteaptă, nu mai avem mult timp.Ovidiu suferă de o boală progresivă, Distrofie Musculară Duchenne, o boală care nu are tratament si este fatală. Luptăm cu boala asta încă de când Ovidiu avea doi anișori. Atunci, în urma unor analize, am descoperit că are această cruntă boală deși încă nu avea simptome. Ovidiu s-a bucurat din plin de primii ani de viață, apoi a început să cadă din picioare, să nu se mai poată ridica, să nu mai aibă forță în brațe iar la vârsta de 6 anișori a ajuns în scaunul cu rotile. Este un copil foarte inteligent, merge la scoală și a fost premiant în fiecare an. Este pasionat de geografie și matematică și își dorește foarte mult să facă operația la coloană pentru a putea sta în fund în scaunul cu rotile și să își continue școala. Școala îl motivează să lupte cu boala. Urmează să intre-n clasa a opta și își dorește foarte mult să își continue studiile. Acum are 15 ani și luptăm pentru el zi de zi, luptăm să îi ușurăm viața și să nu lăsăm boala să învingă.Ovidiu este trist fiindcă se simte din ce în ce mai rău și fiindcă nu mai poate sta în șezut ca să-și facă activitățile școlare care îi dădeau toată satisfacția și de aceea slăbește extrem de mult. Are doar 26 de kilograme și ne luptăm să îi ridicăm moralul, aș vrea să îi pot spune că vom reuși să strângem banii pentru operații, ca să aibă voința să lupte și să aștepte operațiile.Vă rugăm să ne ajutati să îi usurăm viața, să îi putem oferi tot ce se mai poate, sā îl mai pot vedea zâmbind … Zâmbetul lui ne face si pe noi mai puternici.Mă rog la Dumnezeu să reușim și vă mulțumesc din suflet pentru că ne primiți în această minunată familie care face minuni. Mă rog la Dumnezeu ca minunea să se înfăptuiască si pentru Ovidiu. Doamne ajută!

Se poate dona prin urmātoarele metode cu mentiunea OVIDIU🕳️Conturi bancare:Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel🕳️ Paypal: paypal.me/asociatiaNoel🕳️ Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/🕳️Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1🕳️ BT Pay: 0752076131🕳️ Donații cu cardul prin Facebook: https://www.facebook.com/donate/429864115770421/🕳️ Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise🕳️ Sponsorizări firme: asociatianoel.ro/donatii/sponsorizare