Angajaţii Penitenciarului Vaslui, aşteptaţi la proteste

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) anunță organizarea luni, 10 octombrie, a altor acțiuni de protest la unitățile penitenciare Iași, Rahova, Oradea și Buziaș.

„Luni, 10 octombrie 2016 începând cu ora 9,00, personalul din Penitenciarul Iași va participa la acțiunile de pichetare ale penitenciarelor românești, acțiuni începute în 23 octombrie la Gherla, Craiova, Poarta Albă, Codlea și Giurgiu. Pe 10 octombrie, vor fi pichetate încă 4 penitenciare, respectiv Penitenciarul Rahova, Spital Rahova, Oradea și Centrul de la Buziaș. La acțiunea de la Iași, vor participa și colegii de la penitenciarele Bacău, Vaslui, Botoșani și Tg-Ocna”.

Potrivit sursei citate, acțiunile se înscriu în seria de acțiuni declanșate de cele două organizații sindicale reprezentative, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) și Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare, ca urmare a neaplicării unei prevederi legale (OUG 20 / 2016) de către Guvernul României.Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.