ACUM: Mașini blocate din cauza zăpezii

Mai multe autoturisme sunt blocate la această oră pe DJ 244D, din cauza zăpezii. Prefectul este la fața locului. În prezent utilajele de deszăpezire acționează pe mai multe drumuri județene: în zona Bârlad, pe DJ 243 Pogana, DJ 243B Ciocani, DJ 244H Urdești, DJ 244 Băgești-Huși, DJ 244I Mălușteni, DJ 244 Șuletea-Stoișești. În zona Huși se acționează pe DJ 244B Cantemir-Hoceni, DJ 244C Pădureni-Urlați, iar în zona Vaslui, se acționează pe DJ 244A Gara Roșiești-Vutcani și pe DJ 245A Lipovăț-Suceveni.

“Din păcate pentru noi, grăita-u bine cei de la ISU! Din fericire pentru greci, italieni, spanioli, chinezi s.a., vor avea din nou piață de desfacere a fructelor în România! Ale noastre sunt compromise!!!
Acum două săptămâni am văzut pe cineva că se agita că nu semănase porumbul și nici floarea! După ce a reușit să semene, a fost o adevărată avalanșă în rândul gospodarilor să-l urmeze! Acum, mai mult ca sigur, vor întoarce semănătură și vor semăna din nou! Asta este, cu Dumnezeu nu se pune nimeni!!!” a scris pe pagina sa de socializare, Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea, prevestind pagube importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.