ACUM Descindere DNA la RAR Vaslui

În această dimineaţă, procurorii din cadrul DNA și DGA efectuează zeci de percheziţii în toată țara. Conform unor surse judiciare, în aceste momente la RAR Vaslui, procurorii au descins şi verifică mai multe acte.

În cursul zilei de 21 aprilie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 28 locații, situate pe raza județelor Vaslui, Galați și Bacău, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, I.G.P.R – Direcția de Operațiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Argeș și Gruparea de Jandarmi Mobila Bacău.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul remis miercuri, 21 aprilie 2021, de DNA.

One thought on “ACUM Descindere DNA la RAR Vaslui

Comentariile sunt închise.