Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Accident rutier la Silver Mall - Ziarul de Vaslui

Accident rutier la Silver Mall

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, pentru asigurare măsuri PSI și acordare prim ajutor unor persoane implicate într-un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, la intrarea în Silver Mall.

La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.
În accident au fost implicate două autoturisme și trei persoane.
La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate și două persoane care necesitau îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI și au ajutat membrii echipajelor SAJ Vaslui în acordarea primului ajutor. Victimele accidentului rutier, două persoane de sex masculin cu vârste de 20 și 22 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cea de-a treia persoană implicată în accident (femeie în vârstă de 55 ani) a refuzat transportul la o unitate medicală.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.