Accident la Bălteni, provocat de o mașină cu volan pe dreapta

Un microbuz de transport a fost implicat aseară într-un accident de circulația în localitatea Bălteni. Vinovat pentru producerea eventimentului se pare că este un tânăr în vârstă de 20 de ani, șofer al unei mașini cu volan pe dreapta. Dintre cele cinci persoane implicate în accident, doar două au avut nevoie de prim ajutor.

Echipajul ambulanței SMURD tip B2 s-a deplasat în localitatea Bălteni pentru evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident rutier produs în localitate. În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism, în cele două mijloace de transport aflându-se cinci persoane. La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două autovehicule avariate, unul dintre acestea fiind deplasat în afara părții carosabile, într-o rigolă.
Dintre cele cinci persoane implicate în accident, doar două au avut nevoie de prim ajutor. Șoferul microbuzului a suferit o contuzie în zona coapselor, dar a refuzat transportul la spital.
Șoferul autoturismului, în vârstă de 20 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral minor și policontuzii la membrele superioare. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști
.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.