Accident cu trei victime, la Codăești

În după-amiaza de 17 decembrie, pe raza comunei Codăești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. I. Sorin, de 44 ani, din județul Constanța conducea autoturismul din direcția Iași către Vaslui. La un moment dat, într-o curba deosebit de periculoasă, a pătruns pe sensul opus direcției sale de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de C. Mircea, de 35 ani, din județul Iași.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unei femei de 44 de ani, pasageră în mașina condusă de către I. Sorin.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui unde C. Mircea a fost diagnosticat cu ”traumatism toracic, multiple fracturi costale”, iar I. Sorin și femeia de 44 de ani au fost diagnosticați cu ”contuzii toraco-abdominale”.  Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.