A furat în noaptea de Înviere și a ajuns după gratii

În ziua de 4 mai, polițiștii vasluieni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 75 de ani, cu privire la faptul că din locuința proprietate i-au fost sustrase bijuterii și bani.  Polițiștii hușeni au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că din imobil a fost sustrasă suma de 5.200 euro și bijuterii în valoare de 4.500 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși l-au identificat pe T. Paul, de 27 ani, din comuna Crețești, bănuit de comiterea faptei. În noaptea de Înviere, acesta a pătruns în locuința părții vătămate și a sustras bani și bijuterii. Tânărul cunoștea faptul că proprietarii nu sunt la domiciliu. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţişti și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. O parte din prejudiciu a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

One thought on “A furat în noaptea de Înviere și a ajuns după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.