A doua zi de proteste la Vaslui. Peste 200 de oameni au ieşit în stradă

Peste 200 de persoane din municipiul Vaslui au participat în această seară  la o acțiune de protest, exprimându-și, astfel, solidaritatea cu miile de cetățeni din țară care și-au manifestat în ultimele zile, în stradă, nemulțumirea față de Ordonanța de urgență a Guvernului privind modificarea Codurilor penale și proiectul de lege privind grațierea. Protestul a avut loc înCentrul Civic al oraşului, după care protestanţii au mărşăluit pe strada principală, până în Zona Gării şi înapoi.

Manifestanții au afișat pancarte cu diverse mesaje, multe dintre ele adresate direct preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care, astăzi, într-o declaraţie făcută unei agenţii naţionale de presă a afirmat că face parte din „aripa talibană” a PSD şi că nu-l interesează „nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.

Mitingul  a fost autorizat, participanții organizându-se pe o rețea de socializare.

Aceasta este cea de-a doua zi de proteste laVaslui, după mitingul de miercuri seară, care a început cu câţiva manifestanţi şi s-a încheiat, după aproximativ două ore, cu un număr de aproximativ 80 de persoane. .

Ei au scandat lozinci anti PSD și antiguvernamentale și au purtat pancarte pe care scria, printre altele: “Rușine”, “Jos hoții”, “DNA să vină să vă ia”,  “Dragnea nu uita, România nu-i a ta”. Ambele proteste s-au desfășurat în mod pașnic, fără incidente. ( Foto: Daniel Brodoceanu)

 

2 comentarii la „A doua zi de proteste la Vaslui. Peste 200 de oameni au ieşit în stradă

 • 3 februarie 2017 la 14:16
  Permalink

  Bravo, vasluieni! Iesiti din casa dacă va pasa!!!

  Răspunde
 • 3 februarie 2017 la 09:54
  Permalink

  Dupa declaratiile astea te cam duci dracului Buzatule, tu cu tot PSD-ul. Sa vad cine va mai voteaza. Pana si prostii astia de vasluieni, sunt prosti pana ii jignesti in fata. Nesimtitule!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.