Printează acest articol Printează acest articol

Zile de foc pentru pompierii vasluieni

Pompierii vasluieni nu au odihnă. Dacă astăzi, in jurul amiezii, au fost solicitaţi la stingerea unui incendiu declanşat într-o locuinţă aflată în Zona Gării, în cursul zilei de ieri, echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui au intervenit pentru stingerea a trei   incendii.

La primul incendiu, Secția de pompieri Huşi a fost solicitată să intervină la ora 15.10, în localitatea Râşeşti, comuna Drânceni, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ două hectare. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă din cadrul şecției Huşi reuşindu-se lichidarea incendiului în jurul orei 16.30.

La ora 17.17, Detaşamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină în localitatea Podeni, comuna Vultureşti, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ un hectar. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

În jurul orei 22.55, Detaşamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat, , să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie în municipiul Bârlad, strada Arhimede nr 84. Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-a deplasat la faţa locului un echipaj de intervenție cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei magazii din lemn şi la o porțiune din acoperişul locuinței.  Flăcările au distrus în totalitate magazia şi aproximatic 10 mp din acoperişul locuinței pe structură din lemn şi învelitoare din azbest.  Din primele cercetările, s-a constatat că  cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la o priză defectă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.