51 de amenzi, după acțiunea de ieri a Poliției Rutiere

Ieri, polițiștii rutieri și polițiștii de ordine publică au acționat în sistem integrat, pe raza județului Vaslui, pe drumurile care prezintă risc crescut de accidente, respectiv în principalele intersecții din județ. 

În urma acţiunii de ieri, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale participanților la trafic care nu au respectat normele rutiere, în valoare totală de   23.200 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat peste 140 de testări cu aparatul alcooltest și au reținut 6 permise de conducere unor conducători auto care au încălcat normele rutiere ( 2 pentru depășirea regimului legal de vitez, 2 pentru neacordarea priorității de trecere, una pentru nerespectarea culorii roșii a semeforului și una pentru consumul de alcool). Totodată a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.