Deputatul Eduard Popica, împreună cu tinerii de la TSD, mesagerii lui Moș Crăciun

În perioada sărbătorilor, deputatul Eduard Popica, alături de o echipă de tineri din TSD, au fost ajutoarele lui Moș Crăciun! Aceștia au trecut pe la câteva familii din Costești și Zorleni, au deschis cadouri încărcate cu haine, jucării şi dulciuri, pe toate le-au oferit cu drag, iar în schimb au primit multe zâmbete şi îmbrăţişări.

Alături de doamna primar Paula Hultoana, Vlad Ghetu și echipa TSD (din care a făcut parte si fiul meu, Victor) am mers la câteva familii in comunele Costesti și Zorleni a căror situatie financiară este precară. Am fost primiti cu brațele deschise de cei mici si familiile lor, iar bucuria a fost pe masura când au desfacut cadourile pline cu dulciuri, jucării si hăinuțe. Și părinții au primit alimente astfel încât sărbătoare Crăciunului sa fie așa cum trebuie in casele lor. Tuturor le mulțumesc pentru ziua pe care am petrecut-o împreuna, iar familiilor vizitate le urez Crăciun fericit si un An Nou mai bun!” a declarat deputatul Eduard Popica.

“Așa cum v-am promis, #nici o luna fără o faptă bună! Astăzi, împreună cu deputatul Eduard Popica, am fost mesagerii lui Moș Crăciun! În ajutor ne-au sărit și prietenii noștri, Lucian Crăciun și dna. primar Paula Hultoană! Moşul a venit încărcat cu daruri pentru copii şi, drept mulţumire, aceştia i-au pregătit poezii, cântece și multe, multe zâmbete! Bucuria copiilor este adevăratul dar al Crăciunului!” a declarat și Vlad Ghețu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui