Pe 1 Decembrie, Vasluiul s-a împodobit de Sărbători (Galerie foto)

De ziua Națională a României, într-un cadru festiv creat de aniversarea tuturor românilor, primarul municipiului Vaslui a dat startul Sărbătorilor de Iarnă, odată cu aprinderea iluminatului festiv, dar și al luminițelor din bradul de Crăciun.

.Spectacolul oferit vasluienilor de 1 Decembrie, de care aceștia s-au bucurat din plin, a fost dublat de cadrul feeric creat de perdelele de lumini, ţurţurii, ghirlandele și ornamentele sclipitoare care au împodobit Centru Civic al orașului.

Vasluienii s-au prins la joc în ritmuri muzicale oferite de elevii de la Palatul Copiilor, de interpreții Ansamblului Rapsodia Vasluiului, precum și de interpretul Ion Paladi, pentru ca, la final, primarul Vasile Pavăl să dea startul Sărbătorilor de Iarnă, odată cu aprinderea luminițelor din bradul amplasat în centrul orașului.

”Am transmis astăzi, de Ziua Națională a românilor un mesaj de unire. Avem prieteni dragi peste tot în țara asta, în Republica Moldova și în lume, pentru că avem un mare dar: suntem ospitalieri, suntem calzi, suntem oameni adevărați. Vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de noi și dați-mi voie să vă spun că, de astăzi, am intrat în Sărbători. Să fiși sănătoși și bucuria să vă pătrundă în suflet!”, le-a urat vasluienilor primarul Vasile Pavăl.

Acesta ne-a mărturisit că, în această lună va pregăti pentru locuitorii orașului și alte surprize, Tîrgul de Iarnă și deschiderea patinoarului fiind doar două dintre acestea.