„Vis de iarnă” la Primăria Vaslui (foto)

Marţi, 6 decembrie, în foaierul Primăriei Municipiului Vaslui, a avut loc vernisajul expoziţiei de pictură şi desene „Vis de iarnă”. Peste 120 de desene, realizate de zeci de copii talentaţi de la grădiniţe, şcoli şi liceele vasluiene au fost expuse în foaier, care s-a transformat înt-o incintă plină de farmec şi culoare.

Printre desenele realizate de copii am remarcat lucrările realizate de elevii Centrului de Educaţie Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” Vaslui, În acest cadru au răsunat şi primele cântece de iarnă, interpretate de Elena Mocanu, Rezan Chircă, Alexandrina Dăriescu şi Ştefania Spînache, eleve ale Şcolii de canto „Soul music art”, condusă de prof.Dragoş Gheorghiu.

„Vă mulţumim tuturor pentru efortul depus, pentru că, prin munca şi talentul vostru ne-aţi făcut Primăria atât de frumoasă. Vă felicit din partea mea şi a Primăriei Vaslui şi, pentru că sunteţi talentaţi şi cuminţi, Moş Nicolae ne-a lăsat pentru voi şi nişte surprize. Deschidem astăzi seria sărbătorilor de iarnă, aşa că pregătiţi-vă patinele, pentru că în curând se va deschide patinoarul şi, nu uitaţi, pe 24 decembrie, să fiţi în centrul oraşului, pentru că vine şi Moş Crăciun.  Vă doresc, atât vouă, căt şi profesorilor şi părinţilor voştri,  sărbători fericite”, le-a spus celor prezenţi Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. În cadru festiv au fost premiaţi toţi participanţii, care au primit nu numai diplome, ci şi cadouri “de la Moş Nicolae”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.