Un bătrân a murit după ce a intrat cu căruța într-un stâlp

Accident cel puțin ciudat în această seară la Coroiești, Comuna Bogdănița. O căruță în care se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de 49 și tatăl său, în vârstă de 83 de ani, au lovit violent un stâlp. În urma impactului, bătrânul de 83 de ani a fost aruncat din atelaj, fiind găsit decedat de echipajele ajunse la fața locului.

„Echipajul ambulanței SMURD tip B2 (EPA) a fost solicitat să intervină la un accident produs în exteriorul DJ 245C, între localitățile Coroiești și Cepești. În accident au fost implicate două persoane și un atelaj cu tracțiune animală. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o persoană de sex masculin care prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Cea de-a doua persoană aflată în căruță a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital cu ambulanța SAJ.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate .” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.