Tâlhărit de doi tineri pentru un briceag

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat de 18 și altul de 17 ani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile

La data de 21 aprilie polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui   au probat activitatea infracțională a doi bărbaţi, unul de 18 de ani, din comuna Pușcași, iar cel de-al doilea de 17 ani, din localitatea Laza,  judeţul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Fapta a fost comisă în noaptea de 20 spre 21 aprilie. Victima infracțiunii este un bărbat de 40 de ani, din localitatea Pușcași, județul Vaslui.

Polițiștii au stabilit faptul că victima, întimp ce se afla pe un drum sătesc, s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi. Aceștia s-au apropiat de el, l-au căutat prin buzunare și i-au cerut bunurile care le avea asupra lui. Persoana vătămată a refuzat să le dea un briceag ce-l avea în buzunar, motiv pentru care cei doi reținuți l-au lovit de mai multe ori. Victimei i-a fost sustras un briceag și o sumă de bani. După loviturile primite, bărbatul de 40 de ani, nu a mai putut să se deplaseze către domiciliul său, rămând la sol, până a doua zi, când a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Cele două persoane, de 18, respectiv 17 ani, au fost reținute de către polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore. În data de 22 aprilie. Judecătoria Vaslui a emis mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestora,  pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.