Produse tradiţionale de Pleşcoi, într-un nou magazin deschis astăzi la Vaslui

Vestiţii cârnaţi de Pleşcoi,  babic, ghiudem , pastrama  de porc sau oaie, lebăr sau tobă de casă, muşchi de porc afumat şi multe altele, toate purtând aceeaşi marcă, a produselor tradiţionale de Pleşcoi, începând de astăzi pot fi găsite  şi de vasluieni,  în magazinul deschis pe strada Valer Mărăcineanu, nr. 103 (vis a vis de Şcoala “Ştefan cel Mare”, lângă Celesta).  Preparate după reţetele tradiţionale , moştenite de-a lungul timpului, din moşi-strămoşi, produsele sun atestate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ca produse bio, cu ingrediente naturale, fără aditivi şi coloranţi.

“Ideea înfiinţării unui astfel de magazin la Vaslui a venit ca o consecinţă a faptului că familia noastră este un consumator al acestui tip de produse. De fiecare dată când plecam spre Bucureşti, în concediu sau cu altă ocazie, pregăteam de acasă un buget special pentru produsele de Pleşcoi. Dar Buzăul e departe… Aşa ne-am gândit că, dacă nu ajungem noi la Buzău, să aducem Buzăul la noi. Am deschis astăzi al doilea magazin pe zona Moldovei, şi oferim vasluienilor o gamă largă de produse specifice, tradiţionale, certificate  ca “produse de Pleşcoi”.  Vorbim atât de vestiţii cârnaţi de Pleşcoi, cât şi de produsele specifice zonei, cum ar fi babic (un salam de casă, din carne de oaie şi porc, crud, uscat), ghiudem (un salam din carne de vită şi porc,foarte  bine uscat) , pastramă de porc şi de oaie, muşchi, mici. Practic, avem toate produsele tradiţionale din carne de porc, vită şi oaie, de la şorici şi untură, până la lebăr, tobă. Un produs la fel de special, care poate sta cu cinste pe oricare masă, este carcasa de porc pe jar.   Evident, toate produsele sunt preparate, sută la sută, cu ingrediente naturale. Iar raportul preţ/calitate este, clar, în favoarea consumatorului”, ne-a precizat Vera-Lia Rusu , directorul de marketing al noului magazin.

Furnizorul apetisantelor produse este  o firmă cunoscută la nivel naţional, “Prăvălia lui Gabiotti”, din Buzău, a cărei produse sunt apreciate atât în ţară, cât şi peste hotare.

Deschiderea oficială a primului magazin cu preparate tradiţionale certificate Pleşcoi a avut loc în această dimineaţă, pe parcursul zilei vasluienii fiind aşteptaţi să deguste din produsele expuse.

Cadru didactic de profesie, directorul de marketing ne-a mărturisit  intenţia de a le oferi vasluienilor nu numai produse de calitate la preţuri corecte, într-un spaţiu adecvat, dar şi o servire ireproşabilă.

„Am observat că, de foarte multe ori, intreprinzătorii nu investesc în formarea personalului.  Fiecare om are uneori şi stări sufleteşti mai puţin bune, dar acestea nu trebuie să se răsfrângă asupra celui care intră în magazin. De aceea intenţia noastră este ca fiecare client să fie întâmpinat de un personal amabil, zâmbitor, comunicativ şi prompt, astfel încât să revină cu plăcere ori de câte ori doreşte”, ne-a spus Vera-Lia Rusu.

Dar despre calitatea produselor şi servirea ireproşabilă  din magazinul cu produse tradiţionale, certificate, de Pleşcoi, rămâne să vă convingeţi singuri, magazinul fiind deschis zilnic, între orele 8.00-12.00 şi 15.30-21.00.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.