O femeie din Vaslui, ce deține o garsonieră pe care o închiriază, acuzată că își bate joc de chiriași!

Mai multe tinere din Vaslui declară au fost înșelate de o femeie, iar acum își caută dreptatea. M. V. deține o garsonieră în zona Crucea Gării pe care obișnuiește să o închirieze ilegal, fără contract de închiriere. Mai multe tinere au căzut în plasa femeii, iar după ce au închiriat imobilul, la câteva zile s-au trezit evacuate în stradă. Cu toate aceasea, la rândul ei, M.V, recunoaște faptul ca închiriază garsoniera fără contract de închiriere pentru a nu fi nevoită să plătească impozite, dar chiriașele aproape i-au distrus garsoniera, iar acesta a ar fi motivul pentru care le-a dat afară.

“Rog cine a fost înșelat de aceasta persoana( M,V) , ce are garsoniera de închiriat în crucea garii, pe strada Gheorghe Ghica, Bl 311, sc. A, etc.3. să mă contacteze. Știu ca suntem mulți care am fost înșelați, haideți sa ne unim și sa o acționăm în judecata ca sa ne recuperam banii. Eu am plătit 750 chiria pe o luna+ 750 garanția ( total 1500 lei si după 11 zile de locuit garsoniera, când eu eram la munca, a venit a ocupat garsoniera și mi-a scos hainele pe scara.Am chemat politia , dar nu vrea sa îmi dea înapoi restul de bani pana la 1500.” a postat una dintre tinere, disperată, pe o rețea de socializare.

“Am pățit și eu la fel cu persoana aceasta.Am plătit avans plus garanție și după 14 zile mi-a schimbat iala de la ușa, eu având lucrurile acolo! Este o persoana care consuma foarte mult alcool și care fura din lucruri, mi-a furat laptopul și o parte din haine.După multe insistari mi-a dat cheia și mi-am luat lucrurile. Nu mai zic că am avut gaz decât 4 zile. Când am fost la dânsa mi s-a plâns că un anume domn Cătălin o bate și ca o fugare de la Bălteni, că îi ia banii și multe altele.Nici mie nu mi-a dat restul de bani având în vedere ca am stat 3 săptămâni acolo.” se destăinuie o altă tânără.

“Vom merge în instanță, pe la poliție , ne vom uni toți cei înșelați și vom face plângere, este sub orice critica, sunt o fata de rând , am muncit și am luptat pentru viitorul meu, nu să mă însele niste ființe ieșite din tiparul uman! Dragii mei, toți cei care care știți că a-ți pățit una ca asta, luptați și nu vă lăsați învinși de o parșivenie de femeie! Fiecare a muncit și a dat tot ce a fost mai bun doar că sa aibe un acoperiș deasupra capului său! Uniti-vă cu dreptatea și haideți să o oprim!” se revoltă altă tânără.