Femeie fără permis, depistată la volan

În cursul zilei de ieri, la ora 15:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere, respectiv Secția 2 Poliție Rurală Vaslui, care desfășurau activități de control trafic rutier pe drumul județean DJ247, sat Bereasa, comuna Dănești, județul Vaslui, au observat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui,  care se deplasa din direcția Dănești, către localitatea Telejna, comuna Zăpodeni care s-a oprit brusc din deplasare. Imediat, pasagerul din dreapta față a coborât din autoturism și a trecut pe locul șoferului (stânga față), iar femeia care conducea inițial autoturismul a ocupat locul pasagerului din dreapta spate.

După punerea în mișcarea a autoturismului, polițiștii au procedat la oprirea acestuia pentru verificări, ocazia cu care au constatat faptul că, femeia în vârstă de 46 ani, din municipiul Vaslui, care conducea inițial autoturismul nu posedă un permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1, din Codul Penal.