Ce faci când găsești bomba în grădină?! O pui pe facebook….

Un tânăr din comuna Dimitrie Cantemir s-a trezit cu un proiectil neexplodat în grădină, în timp ce realiza săpătura de toamnă. În loc să sune la poliție, lucru pe care l-ar fi făcut orice om normal, “curajosul” a întors proiectilul pe toate părțile pentru o poză perfectă de facebook. 

Curios din fire, tânărul a luat proiectilul, i-a făcut câteva poze, după care s-a gândit să ceară “sfaturile avizate” ale utilizatorilor de facebook. Câteva persoane puse pe glume i-au recomandat lovirea cu ciocanul, aruncarea în foc sau împachetarea și trimiterea proiectiluilui lui Dragnea. Alții mai “grijulii” i-au lăsat un mesaj după câteva ore de la postare “Mai trăiești? Lasă un mesaj să știm că esti bine”

Tânărul este bine merci, din fericire nu a ascultat sfaturile internauților și în momentul actual așteaptă pirotehniștii pentru ridicarea explozibilului.

“Am găsit bomba în timp ce săpam în grădină, nu știam ce să fac cu ea, nu m-am gândit că reprezintă un pericol pentru nimeni. Am sunat la poliție acum o oră, aștept să vină și să vedem…..” ne-a declarat tânărul, nu prea îngrijorat.

44205200_916225135245147_6403247796782104576_n (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.