Căutat internațional, pentru participare la o organizație criminala, prins la Vama Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, urmărit internațional, pe numele căruia era emisă, de către autoritățile din Franța, o alertă acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de participarea la o organizație criminală, escrocherie și falsificarea a mijloacelor de plată.

În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, Dumitru P., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internațional, alertă introdusă de autoritățile franceze la data de 24.06.2016, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de participarea la o organizație criminală, escrocherie și falsificarea a mijloacelor de plată, săvârșite pe teritoriul Franței.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.