Banner în contextul războiului din Ucraina la meciul CSM Vaslui – HC Dobrogea Sud

„În startul partidei dintre CSM Vaslui și HC Dobrogea Sud Constanța, galeria noastră a afișat un banner în contextul războiului din Ucraina: «Stop the war in Ukraine» (Opriți războiul din Ucraina), iar spectatorii prezenți au aplaudat secunde bune, ca mesaj de susținere față de handbalistul ucrainean, Maksym Karamyshev“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Vaslui.
 
În ce privește evoluția ostilităților din teren, antrenorul HCDS, George Buricea, a subliniat că elevii săi au tratat serios partida pe toată durata ei. „Felicit băieții! Sunt fericit că am câștigat, ne-am făcut meciul ușor pentru că l-am tratat serios de la început până în minutul 60! O deplasare grea, unde Turda și Steaua au câștigat la 1 gol și Dinamo la 5 goluri. Sunt fericit și pentru faptul că am reușit să le dau minute și celor mici, pentru că doar așa pot crește. Vine pauza și după aceea ne pregătim pentru următoarele meciuri. Pentru noi toate meciurile rămase sunt niște finale. Și, ușor-ușor, cu multă muncă, vom ajunge acolo unde țintim“, a declarat principalul echipei de pe litoral, potirvit site-ului oficial al clubului.
 
„Din păcate, echipa noastră, cu mulți jucători accidentați, nu a putut ține ritmul cu HC Dobrogea Sud Constanțaׅ“, a fost mesajul gazdelor. „Echipa noastră a reușit un meci aproape perfect la Vaslui. Bravo, băieți! Mai vrem încă 5 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat și suntem cei mai fericiți!. Urmează o pauză de o lună până la următorul meci oficial (etapa 22 – acasă, împotriva Alexandriei)“, s-a postat pe pagina de Facebook a HCDS. În clasament, cu cinci etape înainte de final, echipa constănțeană se află pe locul patru, cu 47 de puncte, având 15 victorii, două victorii și patru înfrângeri.