Alina Gorghiu, la lansarea candidaților PNL de la Vaslui: “Aveți candidați foarte buni, oameni cunoscuți și respectați”. PSD și-a bătut iar joc de adunarea liberalilor!

propaganda-electorala

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a participat, duminică, la lansarea candidaților liberali din județul Vaslui la alegerile din 11 decembrie. La sediul organizației județene a PNL, Gorghiu a spus că prezența sa în Vaslui este legată de un turneu pe care îl întreprinde în toată Moldova, pentru a lua pulsul filialelor județene și a lansa, în mod oficial, candidații la parlamentare. “Sunt mulțumită că, la Vaslui, avem o listă foarte bună, candidați cunoscuți și respectați în profesiile din care provin, oameni care vor reprezenta interesele județului în Parlamentul României. Din păcate, trebuie să recunosc că este un decalaj foarte mare între zona Moldovei și cea a Ardealului, rezultatul unor decizii politice de ani de zile care cad în sarcina PSD. Sper că voi trăi în Moldova un moment istoric la aceste alegeri: să văd cum dispare dependența acestei zone de PSD. Cred că ajutoarele sociale nu vor mai face diferența în această zonă și oamenii vor vota PNL, partidul care vrea să creeze locuri de muncă, bunăstare și o infrastructură care să lege Moldova de celelalte zone ale țării”, a spus Gorghiu.

Au fost și incidente în timpul lansării de la Casa de Cultură de la Vaslui. Organizatorii acțiunii au acuzat conducerea Casei de Cultură de faptul că nu au făcut curățenie în sală, iar frigul din interior era cu adevărat de nesuportat. “Am auzit la unii politicieni că își vor România înapoi. Eu le spun că România nu este numai a lor, este a tuturor celor care își doresc o schimbare. Este momentul să spunem “Vasluiul înainte”. Este momentul să lăsăm în urmă PSD-ul lui Buzatu și clanul creat acolo, care ne-a ținut în sărăcie timp de 26 de ani”, a spus Oana Iovu, candidat PNL la Camera Deputaților. Nelu Tătaru, președintele organizației județene PNL, a acuzat frigul din sala Casei de Cultură, spunând că “din păcate, ne-am obișnuit cu frigul din acest județ, în care Buzatu, Mihalachi sau Bichineț au acces la cotele de lemne, iar oamenii săraci trăiesc în condiții greu de imaginat”. În fața a peste 500 de membri și simpatizanți PNL, care au participat la lansarea oficial, Alina Gorghiu a cerut celor prezenți să transmită în tot județul mesajul Partidului Național Liberal, care dorește schimbarea situației din județul Vaslui, “să nu cădem în capcana minciunilor de tot felul pe care le lansează PSD”. La final, înainte de a pleca spre Iași, Gorghiu s-a fotografiat cu zeci de liberali, inclusiv în fața statuii lui Ștefan cel Mare, din centrul civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.