Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
A băut bine după care a ieșit la plimbare cu mașina! A sfârșit cu roțile în sus - Ziarul de Vaslui

A băut bine după care a ieșit la plimbare cu mașina! A sfârșit cu roțile în sus

Garda II Negrești a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Vulturești, comuna Vulturești.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.


La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat și răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto si pasagerul din dreapta fiind evacuați.
Cele două persoane au fost evaluate, pasagerul a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. La fata locului o persoana a refuzat examinarea si ce-a de a doua persoana ( conducatorul auto) este examinat medical la fata locului, refuzand transportul la spital. Acesta a fost preluat de politie fiind sub influenta bauturilor alcoolice.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

One thought on “A băut bine după care a ieșit la plimbare cu mașina! A sfârșit cu roțile în sus

Comentariile sunt închise.