Zile de foc pentru pompierii vasluieni

Pompierii vasluieni nu au odihnă. Dacă astăzi, in jurul amiezii, au fost solicitaţi la stingerea unui incendiu declanşat într-o locuinţă aflată în Zona Gării, în cursul zilei de ieri, echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui au intervenit pentru stingerea a trei   incendii.

La primul incendiu, Secția de pompieri Huşi a fost solicitată să intervină la ora 15.10, în localitatea Râşeşti, comuna Drânceni, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ două hectare. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă din cadrul şecției Huşi reuşindu-se lichidarea incendiului în jurul orei 16.30.

La ora 17.17, Detaşamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină în localitatea Podeni, comuna Vultureşti, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ un hectar. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

În jurul orei 22.55, Detaşamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat, , să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie în municipiul Bârlad, strada Arhimede nr 84. Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-a deplasat la faţa locului un echipaj de intervenție cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei magazii din lemn şi la o porțiune din acoperişul locuinței.  Flăcările au distrus în totalitate magazia şi aproximatic 10 mp din acoperişul locuinței pe structură din lemn şi învelitoare din azbest.  Din primele cercetările, s-a constatat că  cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la o priză defectă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.