Urmărit internațional, depistat de polițiști în comuna Epureni

  În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au depistat un bărbat care figura urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare și au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.

  În data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat, în localitatea Bursuci, comuna Epureni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza comunei Epureni.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind căutat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru dispunerea măsurilor legale.

*

Joi, 1 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești aflați în serviciu de patrulare, în localitatea Băcești, județul Vaslui, au depistat, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Bărbatul era urmărit național din anul 2017, când Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”act sexual cu un minor”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

*

Luni, 5 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au căutat și depistat, în localitatea Bogdana, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 aprilie a.c., Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.