Nelu Tătaru, candidat PNL la Senat: “Vasluienii trebuie să aibă încredere în Partidul Naţional Liberal, în proiectele noastre”

propaganda-electorala

Senatorul Nelu Tătaru, preşedintele interimar al PNL Vaslui, a avut, în week-end, o serie de întâlniri cu liberalii din zonele Bârlad şi Huşi, dar şi şedinţe cu echipele de campanie din cele trei mari zone ale judeţului. Primari, şefi de organizaţii din comune, membri cu atribuţii în buna desfăşurare a campaniei electorale – cu toţii s-au întâlnit pentru a pune la punct acţiunile viitoare, în aşa fel încât echipa PNL să ajungă în cât mai multe locuri din judeţ, la întâlnirile cu cetăţenii. Joi seara, în preziua campaniei electorale, Tătaru a mers la o întâlnire de suflet, la Pădureni, acolo unde au participat oameni de afaceri din tot judeţul Vaslui care au pus umărul la dezvoltarea acestei comune, o reuniune organizată de primarul Temistocle Diaconu. Vineri, în prima zi de campanie, senatorul s-a întâlnit cu oameni din Oşeşti, Creţeşti, dar şi cu alegători din Bârlad. Sâmbătă şi duminică au fost dedicate întâlnirilor pe Valea Prutului, pornind de la Stănileşti, Vetrişoaia, Berezeni, până în oraşul Murgeni. Candidatul de pe prima poziţie la Senat, pe lista PNL Vaslui, a dorit să afle atât pulsul localităţilor de pe Valea Prutului, cât şi nevoile oamenilor. Printre nemulţumirile sesizate de cetăţenii din zona Huşului se numără sărăcia şi lipsa locurilor de muncă, şomajul, problemele cu ajutorul social, lipsa medicilor şi a cadrelor didactice specializate în şcoli şi grădiniţe. Nu sunt nici farmacii sau dispensare medicale în unele comune de pe Valea Prutului, a observat senatorul Tătaru. “Ce poate face un parlamentar, în toate situaţiile găsite în teritoriu?”, a fost întrebat Tătaru. Acesta a răspuns că rolul oricărui parlamentar este de a apela la întrebări, interpelări sau declaraţii politice către Guvern, în care sunt semnalate problemele, urmând ca Guvernul să anunţe în scris măsurile pe care le ia, pentru îndreptarea situaţiei. “Obiectivul nostru principal este acela ca un număr cât mai mare de vasluieni să afle mesajul Partidului Naţional Liberal, să se întâlnească efectiv cu candidaţii PNL şi să capete încredere în proiectele noastre. Cred cu tărie în echipa de campanie, pregătită pentru o perioadă cu multă muncă, multe acţiuni electorale, planificate în toate zonele judetului”, a spus senatorul PNL, Nelu Tătaru, preşedintele PNL Vaslui, candidat pe prima poziţie în listele Partidului Naţional Liberal.

One thought on “Nelu Tătaru, candidat PNL la Senat: “Vasluienii trebuie să aibă încredere în Partidul Naţional Liberal, în proiectele noastre”

  • 14 noiembrie 2016 la 08:55
    Permalink

    Vasluienii nu mai au incredere in nimeni si nimic…cand iti bate foamea la usa, mai crezi in ceva?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.