Ionel Brătianu, șeful CPRUCANE Bârlad, reținut de procurori

Psihologul Ionel Brătianu, şeful Centrului de Primire în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat, Neglijat şi Exploatat (CPRUCANE) Bârlad , a fost reţinut pentru 24 de ore.Procurorul îl acuză pe Ionel Brătianu de realizare a două anchete sociale, prin care a căutat să favorizeze doi violatori. Anchetatorii cred că există indicii temeinice pentru săvârșirea infracţiunii de favorizare a infractorului. Dosarul penal, în care este anchetat psihologul Ionel Brătianu, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

“Nu știu nimic în legătură cu motivul pentru care a fost reţinut. Am aflat şi noi de la presă, am înţeles că este vorba despre favorizarea infractorului, dar nu am primit o confirmare oficială. Dacă este vorba despre această infracţiune, cel mai probabil este ceva legat de activitatea de la cabinetul psihologic pe care îl deţine în paralel și nu de activitatea din centru”, a declarat Ionel  Ştefănică Armeanu, directorul Direcției Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui,.

Ionel Brătianu a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de favorizare a infractorului, aceasta urmând să se pronunţe în cursul zilei de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.