Factură la gaz de 33, 57 milioane RON, pentru o femeie de 70 ani din Muntenii de Jos

Nu mică i-a fost surpriza unei femei de 70 de ani , din Muntenii de Jos, când a primit factura de plată pentru consumul de gaz din luna decembrie! Femeia s-a trezit că pe factură era înregistrat un consum de 146.525,153 MWH, de la un index de 1.251 mc, înregistrați la ultima citire a contorului, la un index de 13.626.428 mc. Iar singurii „mari„ consumatori de gaz sunt aragazul și centrala folosită doar pentru încălzitul apei, pentru că femeia își încălzește locuința cu sobe cu lemne.

”Săptămâna trecută, cănd a primit mama factura, eu eram in alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, ne-a spus băiatul femeii, Gabriel Mereuță.

Normal, femeia s-a urcat în primul mijloc de transport și s-a prezentat la ghișeele Gaz Est.

”Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, ne-a mai spus băiatul femeii.

Acesta a postat factura și pe o rețea de socializare, iar glumele nu au întârziat să apară, pentru că (se știe!), noi românii avem marele dar de a face haz de orice necaz: ”Fă lampa mai mică!”, ”Investește în vreo canistră de antigel, să nu te trezești cu factura mărită și la apă !”, îl sfătuiesc prietenii, în timp ce altcineva întreabă ”Da….ce faci? Umpli butelii acasă?”. Alții se mulțumesc doar să remarce: ”Te încadrezi la consumul țării”, ”Bun platnic, n-ai avut restanţe luna trecută !”, iar altineva vine chiar propune o strângere de fonduri ”Particip la strangerea de fonduri ptr. campania “ Caldura pt Coco! Oameni buni, nu rămâneți indiferenți!”!

33 de comentarii la „Factură la gaz de 33, 57 milioane RON, pentru o femeie de 70 ani din Muntenii de Jos

Comentariile sunt închise.