Autoritățile județene, prezente la investirea primarului Sorin Scutelnicu, la Gârceni

Toate autoritățile administrative și politice și-au dat întâlnire vineri, 23 octombrie, în comuna Gărceni, pentru a participa la ceremonia de investire a primarului Sorin Scutelnicu și a Consiliului Local din comună. Prefectul Mircea Gologan, Dumitru Buzatu- președintele Consiliului Județean (CJ), Ciprian Trifan- vicepreședinte al CJ, deputatul Adrian Solomon și Andrei-Eduard Popica – fost prefect și actual candidat PSD la alegerile parlamentare, au venit să își arate simpatia și susținerea pentru unul dintre cei mai tineri primari din județ, care a reușit să obțină un scor zdrobitor chiar și în condițiile în care alegerile l-au găsit internat în spital, depistat fiind cu coronavirus. 

Ales primar pentru al doilea mandat, Sorin Scutelnicu nu a trecut fără emoții peste momentul investirii. Acesta le-a mulțumit alegătorilor, care i-au acordat votul de încredere în majoritate convingătoare, de 84,4%, asigurându-i că la primărie vor găsi mereu ușa deschisă și, pe cât posibil, rezolvarea problemelor pe care le au. Mulțumirile s-au adresat și colegilor din comună, reprezentanților Prefecturii, celor ai Consiliului Județean, care au contribuit la cofinanțarea proiectelor, dar și colaboratorilor. ”De luni s-a terminat cu politica! Trecem la administrație! să dea DSumnezeu ca, peste patru ani să avem măcar tot atătea realizări câte am avut în primul mandat”, a spus Sorin Scutelnicu.

”În alegerile care au trecut, domnul Sorin Scutelnicu a avut o recunoaștere excepțională a activității pe care a desfășurat-o în  primul mandat. Primul mandat care urma ultimului mandat al domnului Mircea Scutelnicu, care este și astăzi alături de noi, semn că este încă un putere. Acesta a fost un primar deosebit, nu doar prin prisma realizărilor avute de-a lungul anilor, ci și prin prisma relației cu oamenii din Gârceni, relație continuată și potențată de actualul primar. Eu cred că dincolo de îndeplinirea sarcinilor noastre, eu cred că lucrul cel mai important pentru noi este felul în care relaționăm cu oamenii. omul, când vine cu o problemă, trebuie să știe că e ascultat și înțeles. Acest lucru cred că l-au făcut atăt primarul, viceprimarul și toți cei care au fost aleși consilieri. Campaniile din alegeri au unele aspecte, cu tot felul de acuzații  și de mizerii, pentru că  așa au înțeles unii: că înjurându-l pe celălalt, o să câștige! Eu sunt partizanul ideii că după ce se desfășoară alegerile, trebuie să facem echipă cu toții, indiferent de partid, să lucrăm pentru binele comunității.  Tuturor vă adresez felicitări și vă doresc să fiți sănătoși și să vâ îndepliniți, nu numai conștiincios, ci și cu multă conștiința și voință, îndatoririle pe care le aveți”, a spus Dumitru Buzatu.                                           (text/foto: Mihaela Zărnescu)