Accident la Muntenii de Sus! Un bărbat a decedat

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru un accident rutier produs în localitatea Muntenii de Sus. La fata locului au fost deplasate și două ambulanțe din cadrul SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și un autocamion) și patru persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care, una era în stare de inconștiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare au fost efectuate și manevrele de resuscitare pentru una dintre victime.
În urma acestui accident, au rezultat trei victime, dintre care, un bărbat în vârstă de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism, soția și cumnata acestuia au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, conștiente și stabile hemodinamic, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare.

Din primele informații se pare că autoturismul marca Ford, în care se aflau trei persoane, s-a izbit frontal de un autocamion scăpat de sub control. Șoferul autoturismului se deplasa spre direcția Iași. Conducătorul TIR-ului înamtriculat în județul Bacău a declarat că a rămas fără direcție, a pierdut controlul mastodontului, ajungând pe contrasens și lovind în plin autoturismul Ford.
Cauzele și circumstanțele exacte producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile statului abilitate în acest sens.